Kui palju maksab kolimisteenus?

 In Kolimisteenus

Kui palju maksab kolimisteenus?

Kui palju maksab kolimisteenus? Kolimisteenuse hind ja millest see koosneb? Kolimisteenuste hind sõltub mitmest faktorist. Üritame maksimaalselt kirjeldada millest ja kuidas hind koosneb ja mida tuleks teada enne kolimist.

1. Kliendi ettevalmistus

Mida paremini Klient ettevalmistus kolimiseks, seda kiiremini toimub kolimisteenus. Tehke endale plaan, mida ja kui palju tuleb kolida. Kolimise alguses näidake kogu kolitav vara mida on vaja kolida. Töömahu näitamisel kolijad vastavalt kogusele planeerivad veoauto kaubaruumi ladustamisel.

2. Peale- ja mahalaadimisaadress.

Vahemaa peale- ja mahalaadimise aadresist. Kas see on 10 minuti kaugusel, linnade vaheline või kõrval hooned. Kui tellitud kolimisteenuse algus- või sihtkoht on väljaspool Tallinnat, arvestatakse juurde aeg, et objektini jõuda ja peale töö lõpu tagasi baasi, mis asub Mustamäe tee 6b, Tallinn.

3. Ligipääs peale- ja mahalaadimisele.

Kui ligipääs ei ole takistatud, siis kauba peale ja mahalaadimine võtab kiiremini aega. Alati organiseerige ligipääs uksele. Kolimise autod on üsna suured ja gabariitsed, mis vajavad ruumi.

4. Madal või kõrge korrus. Lifti olemasolu ja selle suurus, trepi keerukus ja kalle.

Kui on mdalad korrused, siis kolimine toimub ilma lifti kasutamata, kui aga kõrged korrused, siis tuleb alati lifti kasutada, et protsess oleks kiirem. Lifti suurus kiirendab sammuti protsessi, kuid väiksemate liftide puhul ei mahu suuremad asjad sisse nagu madrats, diivanid jne. Kõrgetel korrustel ilma liftita võtab tohutult kaua aega, et kolitavate asjadega ülesse-alla käia. Kõrgetel korrustel kolimine võtab alati rohkem aega.

5. Töömaht. Montaaz. Pakkimine. Eritõstetööd

See on üks olulisem faktor – töömaht. Töömahud on üsna erinevad. Kellegil 1 toalises korteris on sama palju kui kellegil 3-toalises korteris asju. Üritage maksimaalselt monteerida ja pakendada asju. Monteerimine ja pakkimine võtab ca 70% kogu kolimise ajast. Täislahendusega pakkimisteenused võivad võtta üsna palju aega – pool päeva, päev.

6. Kontrollige, et kõige suuremad asjad mahuvad ustest sisse.

Juhul kui ei mahu, siis tuleb kindlasti lahti võtta. On juhtunud ka nii, et Kliendid ostsid diivani, mis ei mahtunud korteri uksest sisse.


Kui kogu info on olemas, siis me teame millise suurusega veoautot ja kui mitu kolijat Teile pakkuda. Töötunni hind sõltub auto suurusest ja kolijate arvust.

Kolimisteenuse hinnakirjadega ja pakettidega saate tutvuda siin: https://www.uksestukseni.ee/hinnakiri/

Mõned hinna näidised:

  • 1-2 toalise korteri kolimine – 1-4h (60 kuni 240 eur + pakkemterjal). 2 kolijat ka kolimisauto kaubaruumiga 14m³
  • 2-3 toalise korteri kolimine – 2,5-7h (180 kuni 504 eur + pakkemterjal). 2 kolijat ka furgoon kaubaruumiga 21m³
  • Suurema kontori kolimine – on paari tunnised kolimised ja mitmepäevased kompleks kolimised.
  • Väiksema kontori kolimine – 2-4h (120 kuni 240 eur + pakkemterjal). 2 kolijat ka kolimisauto kaubaruumiga 14m³
  • Kolimisteenused välismaale või välismaalt – oleneb vahemaast jas töö spetsiifikast – Soome ja Rootsi 1300-1800 eur. Teisid EU riigid 2000-6000 eur
  • Mööblivedu ja kaubavedu – oleneb vahemaast jas töö spetsiifikast – 60 eur kuni paar sada eur + pakkemterjal

Mida me pakume lisaks:

  • Vana mööbli, kodutehnika, ehitusprügi, korterite/keldrite tühjendamine ja muu kola äravedu jäätmejaama Tallinnas www.aravedu.ee
  • Mööbli kokkupanek ja paigaldus Tallinnas www.kokkupanek.ee

Kolimisteenuse koguhind selgub täpsemalt pärast hinnapäringu esitamist. Hinnapakkumise saamiseks kirjutage meile info@uksestukseni.ee või helistage +(372) 550 41 41

Kaubavedu, veoteenus, transporditeenus, logistikateenus