Mis asi on “Uksest Ukseni Kolimisteenused“. Kolimistenus Tallinnas. Mida me pakume?

 In Kolimisteenus

Mis asi on “Uksest Ukseni Kolimisteenused“ ja transporditeenus ehk mida me pakume?

Kolimisteenused www.uksestukseni.ee

Juhtub ka nii, et otsustasid kolida teise kohta või kasutada transporditeenuseid. Põhjusi võib olla mitmeid:

 • kodu vahatemine
 • uue kodu soetamine
 • ettevõte kolimine mugavaimasse kohta
 • välismaale või välismaalt tagasi kolimine
 • uue mööbliga ja disainelementidega kodu sisustus
 • vajaliku, erisuurusega ja spetsiifikaga transporditava inventari transport ühest kohast teise
 • esemete ümberpaigutus
 • vana mööbli, ehitusprahi ja muu kola äraviimine jäätmejaama
 • kolimismehe rent, tööju rent
 • abi kolimisel
 • kolimiseelne pakkimisteenus, abi pakkimisel enne transporti
 • tõstetenus korruseni, otse tuppa
 • veokorraldus
 • Koostöö. Ettevõtted, sisustussalongid, mööblitootjad jne kellel vaja stabiilset, õigeaegset, korrektset transpordi ja tõstmisteenust otse Kliendi tuppa.Mööblivedu, kauba vedu, kauba transport, kolimisteenus Tallinnas, kolimine, kolimisfirma www.uksestukseni.ee

Kolimisteenused ja transporditeenused võtavad alati palju resursse, nii ajalisi, füüsilisi kui ka mentaalseid, kui ise nendega tegeleda. Peab leidma/organiseerima sõpru/koleege kes aitavad. Pakkima asju (eelnevalt peab mõtlema kus pakkematerjali osta, kuidas seda koju tarnida, kui palju osta), mõtlema kuidas suuremaid asju välja viia, kas nad mahuvad üldse?… Või kiiresti ja efektiivselt oma ettevõtte asukohta vahetada, nii et isegi töölised isegi seda ei märka.

Meie oleme üks kolimis firmadest, kes pakub täislahendusega ja eriraskusega kolimisteenust ja transporti nii eraisikutele kui ka äriklientidele.


Mis on Uksest Ukseni kolimisteenused kahe sõnaga?

Kliendi asukoha muutmine vanast asukohast uute, koos kogu oma sisustusega. Iga inimene on kunagi kolimine soome, rahvusvaheline kolimisteenus, kolimine välismaale, kolimisteenus uksest ukseni, www.uksestukseni.eekokkupuutunud, vähemalt üks kord elus kolimisega ja teab kui võrd keeruline see on. Kolimisi ja transporditeenused on eri mahuga, raskusega ja spetsiifikaga. Arutleme mõned, enam nõutavad, neist:

 • Korterite, eramajade kolimisteenused Eesti siseselt ja välismaale. Kõige nõutum teenus meie ettevõttes. On erinevaid põhjusi, miks inimesed kolivad. Selleks, et kolimine sujuks hästi soovitame pöörduda oma ala profesionaalidele. Kolimisspetsialistidel on olemas vajalik kogemus, väljaõppe, vajalik tõstmisinventar ja Kolimisteenus Tallinnas www.uksestukseni.eeerineva kaubaruumiga ja tõstmisvõimega autod.
 • Ettevõttete ja äriruumide kolimisteenused. Kõik ettevõtted rendivad oma töö jaoks erinevaid lao- ja kontoriruume, mida üks päev peab, mingi põhjuse pärast, vahetama kas suurema, mugavaima, parema geolokatsiooniga või väiksema ruumi vastu. Hästi organiseeritud, kiire ja sujuv kolimine on ettevõtte jaoks eeliseks, kuna ettevõtte saab kiiresti, kohe pärast kolimist, jätkata oma tegevust. Kiire ja effektiivne kolimine on teostav ainult kolimisspetsialistidega, kes teavad kuidas paremeni asju pakkida, kokku ja lahti monteerida mööblit, suure gabariitidega ja raskusega töötada, et kõik oleks terve ja kõik oleksid õnnelikud.Kontorite ja büroode kolimisteenus, kolimisteenus tallinnas, kolimine, mööblivedu, uksest ukseni, www.uksestukseni.ee
 • Mööblivedu, kojuvedu, kaubavedu. Kodu sisustus on alati huvitav ja loominguline protsess. Uue mööbli, kodusistuse inventari, kodutehnika ostmisel puutume kokku kuidas seda kõike transportida koju, sealhulgas tõsta otse tuppa. Tänapäeva mööblipoed, sisustussalnogid pakuvad kojuvedu otse ukseni (juhul kui pakuvad), ilma tõsteteenuseta. Tihti kasutatakse postifirmasid, kes annavad kojutuleku ajavahemiku ca 3 tundi, mis ei ole mugav. Kellegile ei meeldi oodata. Meie tegeleme kojuveoga ja tõstmisega otse tuppa või kontorisse kokkulepitud ajaks. Viime transporditava vara ühest kohast teise, pakkime korralikult ja toimetame sinna kuhu klient soovib, kas või mööda treppe – 14 korrusel.
 • Ehitusmaterjalide, tööstustehnika vedu ja tõstmine korrusele. Ehitamisel vajame ehitusmaterjalide transporti ja tõstmist korrusele. Ehitusmaterjalide transportimisel on vaja suurema kaubaruumiga ja kandevõimega autot, tõstmisel aga hea füüsilise vormiga töömehi. Aitame Teil transportida ja tõsta eriraskusega, suurusega ja kogusega otse objektile, säästes Teie aega ja füüsilist resurssi. Meiega saate jätkata oma ehitust plaanijärgselt.
 • Vana mööbli ja ehitusprahi äravedu. Eks me kõik vajame kunagi kodu remonti, vana mööbli uue vastu vahetamist või vanast kolast vabanemist. Inimesed aastate jooksul koguvad palju mittevajaliku kola, eriti vanemad inimsed. Saabub hetk kuna tuleb otsus sellest vabaneda. Pakume oma klientidele ehitusprahi, vana kola äraviimist jäätmejaama
 • Töömehe rent, abi kolimisel ja tõstmisel korrusele. Pakume oma klientidele tööjõudu. Kui Teil on vaja liigutada mööblit ruumi siseselt või hoopis tõsta korrusele või alla, kui Teil on vaja abi konteinerite või veoautode peale- ja mahalaadimisel siis võite alati pöörduda meie poole. Kuna kõik meie spetsialistid on välja koolitatud, siis tööd saame teostada maksimaalse efektiivsusega Teie jaoks.

 


Mida me kasutame kolimisel ja transportimisel, kuidas toimub kolimise protsess?

Alguses klient saadab hinnapäringu. Kolimiseenuse hinnapäringus on vaja kindlasti kirjutada peale ja mahalaadimis aadress, kontakt andmed, võimalikult täpne kirjeldus kolitavast varast, kas trepid on kitsad või laiad, kas ligipääs maja uksele ja parkimiskoht on organiseeritud, kas vajate pakkimisteenust või pakite eelnevalt kõik ise, kas on vaja mööblit lahti monteerida või Teete seda ise. Mida täpsema kirjelduse annate, seda objektiivsemalt saame hinnata töömahtu, töö spetsiifikat ja vastata Teie päringule.Kolimisteenus Tallinnas, korteri kolimine, kontori kolimine, klaveri transport www.uksestukseni.ee Uksest Ukseni

Kolimisel ja transportimisel kasutame erineva kaubaruumi suurusega veokeid, mis võimaldavad teostada nii tavalisi kui ka suuri kolimisi. Kaubaruumid on sissutatud erinevate konksudega, pehmendustega ja kinnitusrihmadega, mis võimaldab transportimisel korralikult kinnitada kaupa, eeldades et kolitav vara on eelnevalt pakitud. Mõnedel autodel on tagaluugid, tagaluukiga saab alati tõsta raskeid elemente.

Kolimisel peab alati tähelepanu pöörama, millise suurusega autod tellida, kas käia mitu korda väiksema aKolimisteenus Tallinnas, korteri kolimine, kontori kolimine, klaveri transport www.uksestukseni.ee Uksest Ukseniutoga või üks kord suurema. Kõik oleneb sellest kas tänavad võimaldavad suurel autol manööverdada ja parkida vastavalt seadusele.

Raskete asjade tõstmisel kasutame kahvelkärusid, platvormkärusid ja tõsterihmasid, tõstekraanad. Tõsterihmad võimaldavad mööda treppe viia raskemaid elemente efektiivselt ja nii, et midagi ei kriimustu.

Enne kolimist ja transportimist peavad kõik asjad olema korralikult pakitud, vastasel juhul me ei saa tehniliselt vastutada kolitava vara eest. Pakkimisel kasutame erisuurusega pappkaste nii käeavadega kui ka ilma. Klassikalise kolimiskasti suurus on 600x400x400mm. Raamatute, õrnemate asjade, serviiside,nõude jaoks peab kasutama väiksemaid kaste mille suurus on umbkaudselt 390x320x300mm, sellise suurusega kasti on mugav transportida ja tõsta (kuna õrnemate detailidega peab käsitlema eri tähelepanuga, siis kasti suurus peab olema sellise suurusega, et saaks mugavalt kätte võtta).

Lauanõud, õrnemad deitalid, vaasid, valgustid, maalid ja lihtsalt tähtsad Kliendi asjad pakitakse pehme materjali sisse nagu näiteks mullikMööblivedu, kauba vedu, kauba transport, kolimisteenus Tallinnas, kolimine, kolimisfirma www.uksestukseni.eeile, spetsiaalsed pehmenduse vahelehed. Mööbel pakitakse pakkimiskile, mullikile ja lainepappi sisse, kaitstes nurgad spetsiaalsete nurgakaitsmetega. See on kallis, kuid efektiivne.

Kui riided, mis on riidestange peal,- saame pakkida spetsiaalse riidekasti sisse, mis on varustatud riidestangega, ja mahtuan näiteks 5 pintsaut, kuni 15 kleite riided ei määrdu ega kortsu.

Tehnika ja muud kodumasinad pakime mullikile sisse, soovi korral lisame nurgakaitsed.

Kui kõik asjad on pakitud ja ettevalmistatud, siis hakkab pealelaadimine autosse. Pealelaadimine võtab alati rohkem aega kuna peab korralikult mõtlema kuidas efektiivselt autot ladustada, et kõik korralikult mahuks ja üksteise vastu ei hõõruks. Algab pealelaadimisprotsess. Suuremad asjad lähevad esimesena sisse, see mis saab liftiga alla viia, läheb liftiga, ülejäänu mööda treppe. Mida kõrgemad korrused seda kauem on kolimine.

Kui auto on täis komplekteeritud, siis töömehed sõidavad mahalaadimisaadressile ja vastavalt kliendi juhisele sisustavad kolitavate asjadega kodu, soovi korral eemaldades pakkimismaterjali.

Kui kõik töö on tehtud, väljastatakse saateleht, vastuvõtu-üleandmisakt, kus fikseeritakse Tellija andmed, peMööblivedu, kauba vedu, kauba transport, kolimisteenus Tallinnas, kolimine, kolimisfirma www.uksestukseni.eeale ja mahalaadimis aadressid, tööaja ja pakkematerjali kulu. Kui kõik on korras, siis klient allkirjastab saatelehe ja maksab kas sularahas, maksekaardiga või ülekandega. Ja ongi kõik, kõik tehtud, kõik õnnelikud )

 

 


NB! Kolimisteenus Tallinnas, korteri kolimine, kontori kolimine, klaveri transport www.uksestukseni.ee Uksest Ukseni

Pakkimine ja mööbli monteerimine võtab kolm korda rohkem aega kui asjade tassimine korterist alla ja ülesse. Sammuti kolimisprotsessi võib pikendada kui ei ole muretsetud parkimisluba või parkimiskoht. Tihti juhtub nii, et ukse juures on kõik autodega täis ja oleme sunnitud autod parkima paarkümmend meetrit kaugemale, mille tagajärjel kolimine kestab palju kuaem. Üks päev enne kolimist, võite ukse juurde panna kirja, kus palute teisi elanike järgmisel päeval, kindlal ajavahemikul, autosid mitte parkida ukse ette.


Loodame, et antud kolimisteenuse artikkel andis Teile informatsiooni, mis asi see kolimisteenus on ja kuidas see toimub.

Päikest!

Uksest Ukseni Kolimisteenus“ meeskond

www.uksestukseni.ee

Autoriõigused. Kõik õigused kaitstud ©

-uskeni-kolimisteenus-tallinnas