Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas. Kuidas see toimib?

 In Uncategorized

 Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas. Töömehed abiks prahi äraviskamisel konteineritesse. www.uksestukseni.ee

Vana mööbli äravedu, mööbli utiliseerimine, ehitusjäätmete äravedu, vana kola äravedu.Uksest Ukseni Kolimisteenus (2) Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas Vana mööbli äravedu, mööbli utiliseerimine, ehitusjäätmete äravedu, vana kola äravedu.Uksest Ukseni Kolimisteenus (2) Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas

 

Meie Teenused:
 • Ehitusjäätmete ja ehitusprahi äravedu
 • Vana mööbli äravedu
 • Kodumasinate, tehnika ja elektroonika äravedu
 • Keldrite, pööningute ja garaazide puhastamine jäätmetest
 • Kui on suuremad töömahud, siis Kliendid tellivad konteineri maja ette. Meie poolt aga telitakse töömehi, kes tühjendavad ruume ja viskavad ära kogu kola tellitud konteinerisse.

 

Tallina jäätmejaamad. Jäätmejaama hinnakirjaga ja lahtioleku ajaga võite tutvuda siin:
 1. Rahumäe jäätmejaam
 2. Pääsküla jäätmejaam
 3. Maardu jäätmejaam
 4. Suur Sõjamäe jäätmejaam
Kuidas toimub teenuse arvestus?

Utiliseerimisel on kaks hinda:

 1. Meie tunnitöötasu, näitetks kahe töölisega 38 eur (töönädala sees), hind sisaldab käibemaksu, kahte kolijat ja autot. Aja arvestus veerandtunni täpsusega. Tööaeg algab siis kui kolijad tulevad Kliendi aadresile ja lõppeb kui kõik utiliseeritavad esemed on äravisatud ja jäätmejaama arve saadud.
 2. Iga jäätmejaam võtab utiliseerimise eest raha. Hind oleneb mida täpsemalt ära visatakse. Näiteks – lahtivõetud vana mööbel ja diivanid. Jäätmejaamas seda nimetatakse “Suurjäätmeteks” mille 1 m³ hind on kuni 30 eur. Jäätmejaama teenindaja hindab ja mõõdab autos oleva koguse, saadud koguse pikkus, laius ja kõrgus korrutatakse omavahel, nii saadakse kuupmeetri kogus ja seejärel korrutatakse “Suurjäätme” hinnaga ehk 30 euroga
 • Kokkuvõttes teenuse kohumaksumus on: tunnitöötasu + jäätmejaama arve

 

Kuidas jäätmejaamas arvestatakse prügi kogus?
 • Kaalu järgi:
  • Ehitus ja lammutusjäätmed 72,00 eur tonn KM-ga
  • Olmejäätmed 78,00 eur tonn KM-ga
  • Suurjäätmed 90,00 eur tonn KM-ga
 • Kuupmeetri järgi m³ (ese pikkus korda kõrgus korda laius), seejärel korrutatakse vastavalt äravisatud ese kategooria hinnale. Enamlevinud kategooriad:
  • Ehitus- ja lammutussegapraht 30 eur / m³
  • Suurjäätmed (kasutuskõlbmatu mööbel) 30 eur / m³
  • Töödeldud puit 30 eur / m³

 

Mille eest jäätmejaamad ei võta utiliseerimise eest raha, teiste sõnadega mida saab tasuta äravisata ilma jäätmejaame lisatasuta?
 • Elektri- ja elektroonikaseadmed
 • Metallid
 • Paber ja kartong
 • Pakendid
 • Lehtklaas
Soovitused
 • Alati pakume enda klientidele meiega jäätmejaama kaasa tulla, kuna eraisikutele ja Tallinna elanikele on utiliseerimine poole võrra odavam. Näiteks meile kui eravõttele on vana mööbli utiliseerimine 1 kuupmeetri hind kuni 30 eur aga eraisikule 10 eur, rohkem kui 50% odavam.
 • Sorteerige eraldi jäätmed, sorteeritud jäätmed on odavam kui segajäätmed. Pakendid eraldi, puit eraldi, lammutusjäätmed eraldi jne
 • Mööbel võtke alati lahti juppideks, lahtivõetud mööbli koguse maht on väiksem kui tervik kapp. Pole mõtet maktsa tühja kapi sisu eest.
 • Kui on heas korras ja kasutuskõlblik mööbel, siis võime alati transportida Uuskasutuskeskusesse, see tuleb odavam kui maksta utiliseerimise eest. Enne www.uuskasutuskeskus.ee viimist peate nendega ühendust võtma ja kinnitust saama mööbli vastuvõtmisest.
 • Kui soovite ära visata ehitusjäätmeid, siis pakkige neid tugevatesse selleks mõetud prügikottidesse.

Vana mööbli äravedu, mööbli utiliseerimine, ehitusjäätmete äravedu, vana kola äravedu.Uksest Ukseni Kolimisteenus (2) Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas Vana mööbli äravedu, mööbli utiliseerimine, ehitusjäätmete äravedu, vana kola äravedu.Uksest Ukseni Kolimisteenus (2) Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas  Vana mööbli äravedu, mööbli utiliseerimine, ehitusjäätmete äravedu, vana kola äravedu.Uksest Ukseni Kolimisteenus (2) Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas Vana mööbli äravedu, mööbli utiliseerimine, ehitusjäätmete äravedu, vana kola äravedu.Uksest Ukseni Kolimisteenus (2) Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas  Vana mööbli äravedu, mööbli utiliseerimine, ehitusjäätmete äravedu, vana kola äravedu.Uksest Ukseni Kolimisteenus (2) Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas Vana mööbli äravedu, mööbli utiliseerimine, ehitusjäätmete äravedu, vana kola äravedu.Uksest Ukseni Kolimisteenus (2) Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas  Vana mööbli äravedu, mööbli utiliseerimine, ehitusjäätmete äravedu, vana kola äravedu.Uksest Ukseni Kolimisteenus (2) Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas Vana mööbli äravedu, mööbli utiliseerimine, ehitusjäätmete äravedu, vana kola äravedu.Uksest Ukseni Kolimisteenus (2) Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas  Vana mööbli äravedu, mööbli utiliseerimine, ehitusjäätmete äravedu, vana kola äravedu.Uksest Ukseni Kolimisteenus (2) Vana mööbli äravedu, ehitusprahi äravedu, mööbli utiliseerimine Tallinnas