Kojuvedu, tõsteteenus korrusele

 In Без категории

Kojuvedu

Ostetud, vana või uue kauba kojutoomine otse tuppa.

Poest suure või raskema ostu sooritamisel tekib alati küsimus selle koju toimetamisest ja mitte ainult transporditeenuse pakkumisest kuid ka korrusele
tõstmist ja tuppa viimist. Postifirmad ei anna täislahendust vaid pooliku lahendust, mille tagajärjel peab Klient muretsema, kuidas kauba tuppa siise viia ja tõsta. Kahjuks ei osuta kõik poed tõsteteenust tuppa ja pakuvad ainult transporti ukse ette.

Kõige ebamugavam see on see, et kõik poed töötavad kättetoimetamise firmadega nagu Omniva, DPD ja teised analoogsed kullerveofirmad, kes saavad kaupa tuua ainult ukse ette mittesobival päeval ja ajavahemikul mitmetunnise vahemikuga, mis on väga ebamugav ja täisteenuseks seda kindlasti nimetada ei saa. Kuna kaupa tuuakse suure ajavahemikuga, siis Kliendil on raske organiseerida tõsteteenus tuppa teiste kolimisfirmadega, sest pole kindlat aega. Tellitud kolimisfirma peab ootame kohapeal kuna tuuakse kaup Kliendile ja seejärel tõstab otse tuppa, kogu see aeg mida kolimisfirma ootab, peab olema aeg tasustatud ning kuna postifirmadel on mitmetunnine ajavahemik kauba kättetoimetamisel, siis kogu see vahemik peab olema tasustatud.

Juhtub ka nii, et postifirmad toimetavad kauba kohale ja ei tõste üles, siis Klient sattub olukorda, kus on ainult Klient ja tema toode mahajäetud õue. See juhtub siis, kui Klient ei ole teadlik ja tuppa ei tõsteta sisse.

Kojuvedu – suure, raske või gabariitse ostu sooritamise kojuvedu Kliendi elukohta, mis osutatakse Teile sobival ajal ja täpsel kellaajal koos tuppa viimisega. Kojuvedu pakub seda teenust kiire aja jooksul, Teile sobival ajal ja ilma lisa muredeta Teie jaoks – toimetame teie koju ostud, tõstame korrusele otse tuppa ja vajadusel abistame paigaldamisel, et saaksite asjatut raskusteta ostu kasutama hakata.

Tegeleme suuremate esemete transportimisega ja tuppa viimisega – diivanid, kodutehnika, kodusisustus, santehnika, mööbel, ehitusmaterjalid ja muud kojutoomist nõudvad ostud.

www.uksestukseni.ee ja www.kojuvedu.ee

tel 550 41 41